Preview Mode Links will not work in preview mode

Klovn podcast

Feb 23, 2020

Hej venner. Som I ved, er vi fra sæson 4 og frem eksklusivt på Podimo. Men for at overbevise jer om, at I skal med over, får I her afsnit 4 i sæson 5 - 'Aben Ditmark', hvor vi havde besøg af Jesper Simo. Det' grande, det er!!! Brug dette link for at tilmelde dig Podimo, hvis denne episode giver dig mod på mere...


Aug 25, 2019

I MiniKlovn følger vi op på sæson 3 og kårer sæsonens bedste bifigur, citat og afsnit - og så finder vi selvfølgelig gennemsnittet for hele sæsonen og sammenligner med de to første. Desuden er der plads til et par Klovnhistorier fra vores eget liv, Jesper Simo har lavet en vidunderlig Klovnquiz - og så har vi...


Aug 18, 2019

Vi er nået til 10. og sidste afsnit i sæson 3 - Casper vil holde amerikanerjul, Frank sender en forkert 'jeg elsker dig'-sms, og Bodil har ikke sit livs bedste juleaften. God fornøjelse!

Støt os:

10er: https://klovnpodcast.10er.dk 

Følg os:

Instagram: @Klovnpodcast

Twitter:


Aug 4, 2019

Komiker og podcaster Pelle Lundberg gæster os i et afsnit hvor et sommerhuskøb ikke ender lykkeligt, Frank er skide fuld og Casper har besluttet sig for aldrig at lyve igen. Rigtig god fornøjelse! 

Støt os:

10er: https://klovnpodcast.10er.dk

Følg os:

Instagram: @Klovnpodcast

Twitter:


Jul 22, 2019

Beboerforeningen vil gerne have en stillevej, Klaus Bondam vil gerne have en hjælpende hånd, Frank har klamme hænder og Weinsho vil kun oversætte for Casper. Vi tager os af hele molevitten - god fornøjelse! 

Støt os:

10er: https://klovnpodcast.10er.dk

Følg os:

Twitter: @Klovnpodcast

Instagram: